Başlangıç > 2011 SEÇİMLERİ > Recai Yıldırım ikinci seks kaseti varan2

Recai Yıldırım ikinci seks kaseti varan2

Arkadaşlar üzülerek paylaşıyorum..Tüm bu görüntülerin iğrenç videoları da var ancak linklerini paylaşmıyorum çünkü aralarında çocuk dahi var hepsi +18,videolarda bir sürü bayan geliyor geçiyor..Videoları yayımlayan farklıulkuculuk.wordpress.com adresinde Bahçeli’nin bu partilileri partiden ihraç etmemesine tepki olarak yayınladıkları bilgisi var.

.

.

  1. Emre
    Mayıs 23, 2011, 4:57 pm

    Siz Hacı; tarhi hiç bir zaman fark etmez düşünce hep aynıdır biz kimin en oldugunu biliyoruz düşünceye bak provakasyon lan onları bilip bilmemek ne fark etcek işde bu adamlar bu haltları yiyolar demi yiyolar yani terbiye ahlak düzeni toplumsal aile diye bişey kalmamış böle insanlar bide yönetimemi geççek bence bahçeliyide indirsinler zaten naptıgı var daha telafuzu bile iyiy olmayan bi ve o adamdan başbakan degil çöpçü bile olmaz

  2. Mayıs 21, 2011, 10:36 pm

    mhp hepis pislik islamiyeti bitirsinti diye kurulmus parti kurucusu dabeci

  3. karamolla
    Mayıs 12, 2011, 12:28 pm

    hacı rumuzuyla yazı yazan efendi sana sesleniyorum bu yapılanları görmüyorsun ALLAH SENİN gözünü kör etmiş onu anladıkta yahu sen aptalmısın senin hoca efendiye böyle bir yakıştırmada bulunman nekadar acımasız sen o insanın hakkına giriyosun.nasıl oluyoda böyle bir şerefsizliği örtpas edip üste çıkmasını beceriyorsunuz.bu şerefsizler bu zinayı senin yakınlarından biriyle yapsalar genede aynı şeylerimi söyleyecektin..

  4. obama
    Mayıs 8, 2011, 4:25 pm

    şerefsiz ler neden tecavüz ediyonuz lan kafanızı sıkarım lan köpekler ..edit..

    *EDIT:Küfür

    • ahmet
      Mayıs 10, 2011, 6:32 pm

      la oglum adamları rezil rüsva ettiniz:))))

  5. Mayıs 7, 2011, 5:19 pm

    yakışır recai abime nolmuş en iyisini yapmış

  6. Mayıs 7, 2011, 5:17 pm

    yakışır recai abime noulmuş nağapsın başka yapacak bişey yok

  7. öztürk bozkurt
    Mayıs 7, 2011, 5:15 pm

    yakışır recai abime noulmuş nağapsın başka yapacak bişey yok

  8. orhan
    Mayıs 4, 2011, 5:58 am

    yüce mevla insanları şaşırtmasın.siyaseti insanlara hizmet etmek için yapılmalı .örnek olacak insanların böyle şeyler yapması hem islama.hemde teşkilata zarar veriyor ahıretteki cezası tabiki ayrı allah hepimizi islah eylesin

  9. cafer
    Mayıs 3, 2011, 1:38 pm

    bu mhplilerin 99% böyle bizim burda ülkücüler ocağı var başkan yardımcızı benim arakdaş olur ocağın hemen karşısında rus karıların çalıştığı bir türk lokali var akşam 21 de arkadaşla oraya gidecik bana dediki cafer sen önden git kapıdan bak ocağın penceresinden bakan yoksa işaret ver ben koşar gelirim dedi ben baktım kimse yoktu işaret verdim koşar adımlarla içeri girdik ne göresek iydir içerde başkan 2 ruz karısı almış kafayı çekiyor bunların tavanı ne ise tabnıda bozuk

  10. SADE SUCUGİL
    Mayıs 3, 2011, 6:52 am

    BİR KİŞİ ŞEYTANA UYDU DİYE KİMSE PARTİSİNDEN VAZGEÇECEK DEĞİL. İMAM ŞEYTANA UYSA CAMİYE Mİ KÜSECEĞİZ? GEÇİN BUNLARI. MHP, ÜLKÜCÜLERİN SİYASİ MABEDİDİR.

  11. ahmet
    Mayıs 3, 2011, 5:33 am

    hacı bey size söylüyorum . bahçelinin kaseti çıkmaz emin olabilirsin. çünkü onun erkek olduğu kuşkulu….);

    • Mayıs 4, 2011, 7:48 am

      ahmet denen cibilliyetsiz sayın Bahçelinin erkek olduğuna kuşkuyla yaklaşmışsınız merak ettim bizzat denedinizmi…

  12. nouri
    Mayıs 2, 2011, 11:52 pm

    Devlet bahçeli sayesinde Milliyetçi Hareket Partisi çöküs sürecine girmistir! ALLAH’in rizasindan çok TÜRK milliyetçiligi ve Ulusalcilik tezini savunan parti kaç seçimdir sadece CHP’nin takozu durumundadir tipki 1999 yilinda gidip DSP’ye takoz olmasi gibi! Devlet bahçeli misyonunu hakkiyla yerine getirmektedir! Hiçbir ulusal çikar gözetmeyen sirf Ernekoncu zihniyetin çikarina çalisan ve sadece onlardan talimat alarak adaylarini beliryen parti ALLAH’in izniyle atik sebekesine süpürülecektir!

  13. hacı
    Mayıs 2, 2011, 9:24 pm

    sevgili kardeşlerim bunlar provakanda ve sayın recaip yıldırım yapmış oldugu cinsellikleri sayın başkanımız receptayip erdoğan ve fetullah gülen tarafından yapılmaktadır sadece türkiyeyi sarsmak ve 3 hilal li söndürmektir herşey provaganda dadır aldırmayın bunlara bakın deniz baykalı indirdiler kılıçdar oğlunu getirdiler şimdi sıra devlet bahçelide bunlra aldanmayın neden bir insan sex kasedinin olmasını ister neden yapsın bunları kendi düşen aglamaz insan evladı istedigini yapa bilir ama bunu kalkıpda kimse bilmemeli sayın başkanımız bunları yapıyorki secimlerde iktira geci p ve cemaatleri kullanarak bunları yapıyorlar sizler aldanıyorsunuz..dikkaet edinki düne kdar bu insanların ismini bilmezdiniz bu gün bildiniz neden daha önce bu kasetler ortada yoktu bu kasetlerin tarihini neden söylemiyorlar 2009 kasedi bunlar görürüsnüz yakında devlet bahcelininde kasedi cıkmazsa şaşırmayınn

    • nouri
      Mayıs 2, 2011, 11:32 pm

      Bu satilmis insanlar devlet bahçelinin en vazgeçilmez liste basi isimleri! Tipki digerleri gibi! Parti çürümüs gidiyor! Bu parti ALLAH esirgeye iktidar olsaydi bu iki sahis kabinenin agir toplari olacaklardi ve ahlaksizliklari ile ülkeyi yöneteceklerdi! Tipki 1999-2002 yilinda yönettikleri gibi bereketsizlige neden olum milleti bezdirip ülkleyi iflasin kenarina getireceklerdi! Rabbim ülkemizi bu ahlaksiz insanlarin serrinden muhafaza etsin

  14. yusuf
    Mayıs 2, 2011, 8:21 pm

    ne yapsaydı bahçeli bu ahlaksızlığı konuşarak haykırarak kükreyerek daha fazla primlendirsemiydi bunu yapanların eline daha fazla koz mu verseydi konuşmaya bile değmeyecek dillendirilmeyecek kadar iğrenç bir olay yapanlarda iğrenç çekenlerde iğrenç.yayınlayanlarda iğrenç. yani anlamadığım nokta şu bu adamların kafasına sıksalar çok mu daha iyi olurdu? sanırım bazı hayvanlar bundan yana, elbette kabul edilemez yaptıkları ama def ettiler gittiler daha ne yapmalarını bekliyorsunuz? devlet bahçelinin elinde ahlak matik mi var kardeşim yanındakilerin ahlaklarını ölçsün.adam iki bardak rakı içtiğinde amı götü dağıtıyorsa ne yapsın adam.çok adam bilirim ayıkken o kadar efendi ama iki kadeh içtiğinde sapığa dönüşen 🙂 yani bakış açınız kişiliğinizi gösteriyor.ulan şerefsizler o karılar hanginize verse yok der.adam olun gereken yapılmıştır bitmiştir bunun ötesi o adamların ölüm fermanıdır.buda artık bu devirde olmaz!!!

  15. ZORBEY
    Mayıs 2, 2011, 3:20 pm

    Ülkücüler Bahçelinin yüzüne tükürmek için daha neyi bekliyorsunuz..

    • yusuf
      Mayıs 2, 2011, 8:21 pm

      ..edit.. lan şerefsiz sen kimsin

      *EDIT:Küfür

  16. manifesto
    Mayıs 2, 2011, 6:41 am

    İşrenç görüntüler..İnsan tiksiniyor ve bu insanlar Bahçeli’nin GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIYMIŞ..Bahçeli yanına nezamandır tecavüzcüleri o.ç larını alır olmuş..utanın utanın..
    Baykal kadar olamadınız.Bahçeli DERHAL istifa etmeli ve bu Genel Başkan Yardımcıları ile takılmalı..

  17. Tahsin
    Mayıs 1, 2011, 10:39 pm

    Yeter be, Sn. devlet bahceli bu tip insanlarla basa geldi bunun icin de devamli aileden sorumlu kildi, onlari partiden kovmakla is bitmiyor, kendisinin lider olmadigi ortaya cikti, beyefendi sen bunlara görev vermedinmi, verdiysen eger sende onlar gibi suclusun görevi birakmalisin…. yoksa bu millet sana iyi tokat atacak belki simdi anlarsin, yoksada derin devletlerin verdigi Ülkücüleri bitirme görevine devam, bizi bitiremezsin kendin bitersin anla artik..

  18. BENHUR
    Mayıs 1, 2011, 9:13 pm

    Admin saolasın ayın yorumcusu seçmişsiniz beni.Şu görüntülere bakıyorum da insanlığımdan tiksindim birden.Bukadar mı düşer insan.Bukadar mı alçalır bukadar mı şeytanlaşır şehvetine yenik düşer..Evet ben de Bahçeli İSTİFA diyorum..

    • yusuf
      Mayıs 2, 2011, 8:24 pm

      Hadislerde Bırsis diye bir yahudi alimden bahseder senelerce ibadet etmiş e küçük günaha bile yanaşmamış ama başına neler gelmiş neler gelmiş de imanını bile kurtaramamış.saçmalamayın kimin ne olacağı belli değil büyük konuşmayın!!!

  19. karsidevrim
    Mayıs 1, 2011, 8:37 pm

    recai yıldırım ikinci seks kaseti
    Devlet Bahçeli HAKLI OLARAK tepkili olan büyük hayal kırıklığı içinde olan camiasının duymak istediği şeyleri söyleyememiş.Bu ahlaksızlık karşısında kükremek yerine partiden ihraç etmek yerine istifalarını istemek gibi cılız bir tepki ile geçiştirmeye çalışmıştır ve bu ahlaksızlığı görmezden gelmeye çalışmıştır.Bu tür insanları en yakınına alacak kadar BASİRETSİZ bir siyasi olduğunu ortaya koymuştur.Bozkurt sloganı atmak yerine Başbuğ Alparslan Türkeş’in hatırasında daha fazla zarar vermeden İSTİFA etmelidir..

  1. Mayıs 3, 2011, 12:15 am

Yorum bırakın