Başlangıç > ATATÜRK GERÇEĞİ > Mustafa Kemal’in ŞOK Tarih kitabı

Mustafa Kemal’in ŞOK Tarih kitabı

iŞTE YILLARCA MÜSLÜMAN  TÜRK MİLLETİ’NİN EVLATLARINA OKUTTUKLARI O İĞRENÇ KİTAPLAR

Utanç verisi sözler , islama ve peygamberine alkaçka ithamlarMustafa Kemal devrinde okutulan Lise Tarih kitabı

İŞTE YUKARIDA BU MİLLETİN EVLATLARINA YILLARCA OKULLARDA OKUTTUKLARI O KAHBE KİTAPLAR

Evlatlarımızı dinden diyanetten islamdan ve kur’andan koparabilmek için yıllarca bu kitaplar ile zehirlemeye çalıştılar

Yukarıda da açıkça okuyabileceğiniz gibi devrin okullarında verilen tarih ve din bilgisi ortadadır.İslama ve onun peygamberine yapılan ithamlar aşağılamalar yermeler alay etmeler hepsi kitapta açıkça görülebilmekte.Peki bu kitap kimin eseri…İşte halkı müslüman olan ve öyle sıradan bir halk değil cihan imparatorluğu yaşamış ve islamın mukaddesatı uğruna can almış can vermiş bir milletin evlatlarına torunlarına anlatılan islam ve peygamberi… bu şekilde evlatlarımız yıllarca zehirlenmiş  islam aşağılanmaya çalışılarak karalanmaya çalışılmış.Peki asıl amaç ne?..Toplumu zehirlemek ve ondan iman ve kur’an ahlakını söküp atmak, cibiliyetsiz soysuz inançsız ahlaksız  köksüz halk yığınları onlar için asıl amaç..Böylelikle yüzlerce yıl islam karşısında mağlup olan dağılan ve gerileyen kahbeler anadolu halkına yaptığı bu muamele ile islama karşı zaferini de ilan ediyordu..

Ey devrin yobazları firavunları..

Yaptıklarınız yanınıza mı kalacak sanmaktasınız.Ne o kitaplar ile ne inkilaplarınız ile ne istiklal mahkemeleriniz ile ne darağaçlarınız ile faşizanlığınız ne kanun ve asker gücünüz Müslüman TÜRK milletini DİNİN’den bayrağından vatanından ve maneviyatından vazgeçirmeye yetmedi ve yetmeyecek...

  1. BENHUR
    Mart 29, 2012, 9:05 pm

    Bu kitapları M.KEMAL mi yazdırmış?
    Valla insan ürküyor
    Bir müslüman Kur’ana “Muhammed’in koyduğu esaslar kitabı” nasıl diyebilir?
    Bir kafir bile Kur’anın Muhammedin kitabı olmadığını bilir
    Çok yazık ve iğrenç..

  2. Mehmet Fatih
    Mart 29, 2012, 8:32 am

    Bu siteyi kim kurdu bilmiyorum ama eğer şu an namaz kılabiliyorsan,ezan sesi duyabiliyorsan,anan bacın kardeşin yobazın gazabından korkarak peçeyle gezmiyorsa ve de en önemlisi bu gün anadolu toprakları üzerinde özgür bir şekilde yaşayabiliyorsan ayrıca çalışdıgının karşılığını alabiliyorsan bu sadece Atatürk’ün sayesinde değil haklısın çünkü atatürk savaşmadı sakaryada çanakkalede kars sarıkamışda sadece savaşı yönetti ama Allah ne kadar büyük müş ki o zaman böyle bir kişi vardı soruyorum sana o çok sevdiğin vahdettin kurtuluş savaşını örgütleyebilir miydi o çok takdir ettiğiniz osmanlı padişahı Vahdettin ve istanbul hükümeti örgütlermiydi acaba.
    Aksine Tbmm ye karşı ve kurtuluş savaşı yapacak halka karşı anzavur ayaklanması Hilafet ordusunu gönderdi sırf saltanatı tahtına bir şey olmaması için.
    Sevr anlaşmasını bile onayladılar İstanbul eskişehir kocaeli osmanlıya kalacakdı bu mu sizin osmanlı hayranlıgınız Osmanlının bütün padişahları Kanuni gibi Yavuz Abdülhamit gibi zannediyorsunuz.
    İstiklal mahkemeleri niye açıldı sanıyorsunuz Tbmm ye kurtuluş savaşı için ayaklanmalar çıkıyordu onu bastırmak için kuruldu.
    Tamam Atatürk’ün hataları olabilir bende biliyorum ama sen işi iyice abartmışsınız.

    Vesselam eğer bir kişi Türk ise içinde Atatürk’e karşı 1 gr. sevgi yoksan onun kanı pisdir ve Türk değildir sadece kendini avutuyordur.
    Lanet olsun sizin gibi Türklere

  3. tayfun
    Mart 8, 2011, 6:35 pm

    Devrin liderlerini şimdi savunanlar bunu reddeder çünkü şytan onların kanlarına girmiş onların ruhlarına sahip olmuştur bunu kendine yediremeyen şeytan ruhun içinde çıldırır…. Ayrıca bu bilgiler için Allah sizden razı olsun… mekanınız cennet olur… inşAllah çünkü “Hiç bilen ile bilmeyen bir olurmu?”

    • UMUT
      Mart 18, 2011, 12:18 am

      tayfun sen star da nihat hatipoğluyla beraber program sunsan iyi reyting alırsınız;

      son sözün şöyle olmalı;hiç yanlış bilenle,bilmeyen bir olurmu?

      tabiiki olur sonuçta ikiside bilmez…

  4. UMUT
    Mart 8, 2011, 11:31 am

    o cümlelerin hepsinin altına imzamı atarım…

  5. Aralık 12, 2010, 11:54 am

    yıllardır bızı uyutup onu gözümüzde mükemmel birine çevirmişler ama bu yazdığı tarih kıtabından snra bunu tekrar gözden geçirmeliyiz ve bunlara karşı tedbirler almalıyızzz

  6. elif
    Ağustos 15, 2010, 1:52 pm

    Belli cümlelerin altı çizilmiş.içerikde hakaret yok.hatta Hz. Muhammed’e övgüler dahi var

  7. İnkilapçı rezaletleri
    Nisan 23, 2010, 8:56 am

    1930 larda okutulan kitaplar o devrin zihniyetini yansıtmaya yeterli.Halkın milli değerlerine topyekün bir saldırı ve taaruz.Düşmanı ülkeden çıkardık diye sevinen anadolu insanı içeride ki düşmanın zulmünden kaçamamış

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın