Başlangıç > GÜNCEL > BAYRAKTAR “Baykal beni taciz etti kayda alacağım”

BAYRAKTAR “Baykal beni taciz etti kayda alacağım”


Gazeteci İklim Bayraktar’ın, ‘Kale’ olarak nitelediği CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu ile yaptığı dehşet verici görüşme gün yüzüne çıktı.CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu ile “Baykal’a şantaj pazarlığı” yaptığı ortaya çıktı. Kaleli’nin, kendisine tacizde bulunduğunu iddia ettiği Baykal’ı kayda almak için Kılıçdaroğlu’ndan destek istediği ileri sürüldü.
***
Son Oda TV operasyonundan sonra cin şişeden çıkmışa benziyor,çünkü Ergenekoncuların medyayı yönlendirmek için kullandığı ekip yakayı ele vermiş Soner Yalçın,Yalçın Küçük Nedim Şener gibi medya ergenekonu diyebileceğimiz isimler tutuklanmıştı.Bu isimlerin ortak özellikleri Baykal’a karşı oluşları Ergenekon savcısını ve Ergenekon davasını hedef alan sulandıran delilleri çürütmeye çalışan haberleri medya üzerinden propaganda etmeleriydi.Baykal ile araları ise cidi manada HALK TV yüzünden bozuldu,şimde de Baykal’ı hedef almış görünüyorlar.Yalçın Küçük’ün dahi oda tv için “eğer Baykal’ı HALK TV için ikna edemezseniz VARAN2 yi kullanın” dediği de ortaya çıkmıştı.
Yoksa düşünün bir kadın artık nasıl bir kadınsa çıkacak tüm Türkiye’ye Baykal beni taciz ettti oramı elledi buramı yaladı diye bağıracak..(-Nesrin Baytok dahi kasetlerine rağmen tek kelime etmemişti Baykal ile seks görüntüleri için-)
Tacize uğradım oramı elledi buramı yaladı sözleri çok mantıklı gelmiyor ki eğer arkada ki bu HALK TV komplosunu bilirseniz asıl amacı anlaşılıyor zaten.

  1. Kemal
    Mart 9, 2011, 3:14 pm

    Yaf, daha blogundaki ilk satırı geçtim, başlık yanlış. Kayda alınacak olan Baykal değil AKP’li birisi. Bak Eminağaoğlu görüşmesinde tek bir Baykal adı geçmiyor. http://www.t24.com.tr/chpye-belalti-ekip-kurmayi-oneren-gazeteci/haber/131596.aspx

    Zaten Kılıçdaroğlu da bugün Murat Yekin’e banta çekilmesi söz konusu olan kişinin Ak Partili olduğunu söyledi. (Bugünkü radikalde var)

    Dün akşam ki Tek Tek’in bantlarına bakacak olursan zaten İklim Hanım da Kılıçdaroğluna Baykal meselesini gündeme getirmediğini söylüyor (Olmuş bitmiş. Unutmak istiyoum ne kaydedeceğim daha babında bir şeyler söylüyor – http://www.haber7.com/haber/20110309/Iklim-Bayraktarin-CHP-ve-taciz-isyani.php )

    Bana tek bir orjinal kaynak gösterir misin İklim Hanım’ın Kılıçdaroğlundan Baykal’a santaj için kaset istediğine dair? Kılıçdaroğlu hayır diyor, İklim Hanım hayır diyor, telefon konuşmalarında böyle bir şey yok. Merak ediyorum sizi kim besliyor?

    Kaldı ki bu olay da Kılıçdaroğlu kazanmıştır. İklim Hanım Ak Partili (büyük balık kimse artık) getireyim diyor, Kılıçdaroğlu bizim işimiz değil diye reddediyor. Muammer İnce bile kazanmıştır. İki haftadır önüne gelen İklim Hanım’a sarktı diye yazıp çizdi, İklim Hanım reddetti (Yok öyle bir şey diye). Sadece alkol kullandığını cümle alem biliyor artık.

    Deniz Baykal’a gelince ortamdaki tek muamma İklim Hanım’a söylediği sözlerin taciz boyutunda olup olmadığı. İklim Hanım (ki bantlarda – “Bana Göre” – diye ekleyerek tacizi dile getiriyor teke tek’te), Deniz Baykal ise tamamen reddediyor. İkisinin görüşmesini biz bilemiyoruz. İklim Hanım büyütmüş olabilir, farklı algılamış olabilir, o sırada öyle algılamamış ama sonra acaba böyle algılarsam işime gelir mi diye düşünmüş olabilir, ya da Baykal bayağı çapkın biri (ki bu çapkınlık konusunu cümle alem biliyor zaten yeni bir şey yok sanırım)

    Velhasıl birazcık araştırma yaparak yalan haberin yayılmasına hizmetetmemek mümkündü. Bu arada sen müslümansın değil mi? Sanırım iftira atmak dini inanışlarına uygun olmasa gerek. Ama bir yandan da siyasi çıkarların var. Bakalım nasıl bir karar vereceksin. İnsanın inanışlarıyla çıkarlarının çelişmesi zor olsa gerek…

  2. manifesto
    Mart 8, 2011, 9:26 pm

    oda tv nin nasıl gazetecilik yaptığı da ortaya çıktı.Bunların hepsini toplayacaksın.Beni de kasete al sana nasıl taciz yapılır göstereyim

  3. Kurt
    Mart 7, 2011, 3:13 pm

    Bu ne yaa..oramı elledi buramı yaladı..bu kadına Baykal az bile yapmış o zaman

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın